donderdag 12 mei 2011

21 april tante geworden
Begin april werd ik gebeld dat bij mijn schoonzus de vliezen gebroken waren terwijl ze nog maar 31 weken zwanger was. Ze was opgenomen in het AMC en zou in het ziekenhuis moeten blijven tot de kleine dame geboren zou worden. Na ongeveer 1,5 week is ze overgeplaatst naar ziekenhuis Zaandam omdat het met moeder en kind allebei goed ging en ze niet meer onder hele strenge controle hoefde te staan. Op 21 april werden we verrast dan mijn kleine nichtje ROSALINDE ZOE geboren was (na 33 weken zwangerschap).


Ze heeft een goede start gemaakt en zo is het dus ook gebleven. NU 12 mei is Rosalinde thuis bij haar papa, mama en grote broer gekomen. En ik mocht erbij zijn (omdat ik al afgesproken had om langs te komen voordat ze wisten dat ze naar huis zou gaan). Ik heb de dag na haar geboorte al een quilt gegeven die al helemaal klaar lag op het label na. Hier heb ik geen foto van zie ik al.

Van de week heb ik nog een wiegequiltje gemaakt voor de jonge dame. En de quilt zijn ze direct gaan gebruiken. Jasper de grote broer legde hem direct over de wieg die in de huiskamer staat. En toen ik weg ging lag het schatje in haar bedje boven onder de quilt te slapen.

EN EN EN tante Joos mocht heerlijk met Rosalinde knuffelen:1 opmerking:

  1. Ach wat een snoeperdje! En wat ziet ze er goed uit voor een te vroeg geboren babytje! Helemaal niet prematuur of zo.
    Van harte gefeliciteerd!

    BeantwoordenVerwijderen