zaterdag 4 september 2010

Kleine update

Hier een update vanuit huize Box. Hier begint het dagelijkse leven zijn ritme weer te krijgen. Katy zit in groep 5 waar ze 2 juffen heeft. Is weer lekker druk met haar hobbies/sporten namelijk volleybal, dansen en koor.

Eric zit nu in de brugklas (TL/Havo) en vind het heel leuk. Hij krijgt 4 dagen in de week na school huiswerkcoaching. Dat wil zeggen dat hij daar zijn huiswerk maakt en dat ze hem leren plannen en allerlei andere zaken rondom huiswerk een stuk begeleiding geven. Hij vind het heel erg leuk en hoeft als hij dan thuis is nauwelijks meer huiswerk te maken. Ik mis hem wel nu hij lange dagen van huis is, MAAR hij doet het zo goed. Hij heeft zelfs al 1 cijfer gehaald en wel een 10 voor engels. Verder blijft hij volleyballen en trommelen (van het laatste heeft hij voor de vakantie zijn eerste diploma gehaald).

Verder ben ik zelf weer aan het oppassen, begeleid de kinderen in onderzoeken en behandelingen. Vooral ben ik bezig om balans te krijgen door tijd te besteden met God (bidden, bijbel lezen, christelijke boeken lezen en gospelmuziek te luisteren), orde te krijgen in ons huis en in mijn tijd. Ik geniet van alle kinders om me heen want het is alles bij elkaar zo'n leuk stel (inclusief mijn eigen 7 en daarnaast vriendjes en vriendinnetjes die aan komen waaien).

Dit was het even voor nu. Later weer andere update. Wie weet heb ik van de week weer zin in iets quilterigs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten