donderdag 23 september 2010

D'ruitdaging

Hier doe ik aan mee. Ik ben hier attent op gemaakt door een lieve vriendin van mij die hier aan mee doet. Het leek me wel wat. Wat is het vraag je je dan af. Ga dan maar eens op het volgende blog kijken: www.yourganize.nl

Ik ben in eerste instantie begonnen met 50 dingen weg te willen doen. MAAR nu 2 weken later zit ik inmiddels al op de 98 dingen. Dus ga ik mijn doel ophogen naar 15o dingen voor het eind van het jaar. Het is zo lekker om dingen die je al lang niet meer gebruikt weg te doen. Of het nu naar de klikko gaat of naar een goed doel. Het geeft ruimte in je huis en in je hoofd.

Groetjes Joosje.

woensdag 22 september 2010

LIB (Life is Beautiful)

Al even ben ik met een nieuw quilt-stichery project bezig. In eerste instantie ben ik nu alleen maar bezig met het borduren (stichery) de blokjes. Later ga ik dit verwerken in een quilt. Dit zal hoogstwaarschijnlijk pas begin volgend jaar gaan gebeuren. Ik heb namelijk voor een verjaardags(lapjes)lijst hier stof voor gevraagd. Eerst een overzichtsfoto van de eerste 8 blokken die ik klaar heb en daarna gewoon de 8 blokken stuk voor stuk.

woensdag 15 september 2010

Dag Oma.

Het is goed zo. Dit is wat je zou graag wilden en wat we je zo gunde.

Liefs.

Dit lied zal Katy op de begrafenis van mijn oma zingen. Op de dag van de begrafenis heeft Eric ook besloten om mee te zingen. Ze deden het zo mooi, ik ben zo trots op ze.

zaterdag 4 september 2010

Kleine update

Hier een update vanuit huize Box. Hier begint het dagelijkse leven zijn ritme weer te krijgen. Katy zit in groep 5 waar ze 2 juffen heeft. Is weer lekker druk met haar hobbies/sporten namelijk volleybal, dansen en koor.

Eric zit nu in de brugklas (TL/Havo) en vind het heel leuk. Hij krijgt 4 dagen in de week na school huiswerkcoaching. Dat wil zeggen dat hij daar zijn huiswerk maakt en dat ze hem leren plannen en allerlei andere zaken rondom huiswerk een stuk begeleiding geven. Hij vind het heel erg leuk en hoeft als hij dan thuis is nauwelijks meer huiswerk te maken. Ik mis hem wel nu hij lange dagen van huis is, MAAR hij doet het zo goed. Hij heeft zelfs al 1 cijfer gehaald en wel een 10 voor engels. Verder blijft hij volleyballen en trommelen (van het laatste heeft hij voor de vakantie zijn eerste diploma gehaald).

Verder ben ik zelf weer aan het oppassen, begeleid de kinderen in onderzoeken en behandelingen. Vooral ben ik bezig om balans te krijgen door tijd te besteden met God (bidden, bijbel lezen, christelijke boeken lezen en gospelmuziek te luisteren), orde te krijgen in ons huis en in mijn tijd. Ik geniet van alle kinders om me heen want het is alles bij elkaar zo'n leuk stel (inclusief mijn eigen 7 en daarnaast vriendjes en vriendinnetjes die aan komen waaien).

Dit was het even voor nu. Later weer andere update. Wie weet heb ik van de week weer zin in iets quilterigs.

GIVE AWAY


http://lekaquilt.blogspot.com/2010/08/lekaquilts-giveaway.html

Enorme leuke give away van 1 van mijn favoriete quiltsites.? Very nice give away from one of my favorite sites.