zondag 14 februari 2010

dag 3 valentinesday


Vandaag dus valetijnsdag. En hier in Amerika kun je daar echt niet om heen. Overal waar je komt word je Happy Valenstineday toegewenst. Hier is het vooral een dag dat je je geliefde in het zonnetje zet. Wij zien het meer als aandacht besteden aan je geliefden. Ik mis daarom mijn kindjes vandaag enorm. Neem erbij dat ik vanochtend opstond met een enorm zere knie. 2 dagen lopen werd niet in dank afgenomen. Dus hebben we besloten om vandaag maar eens lekker te gaan bussen. Dat wil zeggen dat we 5 a 10 minuutjes moeten lopen om op te stappen op de hop on hop off bus. En dat is nog wel te doen met mijn zere knie. We hebben besloten om eerst maar de uptownloop te nemen omdat we daar nog helemaal niet geweest waren. Ons hotel zit op de 46th street en nummers daarboven hadden we nog nauwelijks gezien. Uptown is het rijkere deel van NY. Central Park ligt hier. Menig beroemdheid heeft hier een loft. Erg leuk om hier doorheen te rijden maar we hoefden niet perse uit te stappen. Deze loop duurde ongeveer 2 uur.

Rond 12 uur zijn we even terug geweest in ons hotel om daarna een paar huizen verder weer bij Monster Sushi te gaan eten. Een lekkere misosoep en natuurlijk heerlijk sushi. Toen we net aan het eten waren belde ons schatjes. Wat heerlijk toch om ze even te horen. Dat doet dit moederhart goed. Samen besloten om vanmiddag de downtownloop 1 keer helemaal te doen. Deze hadden we namelijk 1 keer gedeeltelijk gedaan per express naar batterypark naar het vrijheidsbeeld en 1 keer gedeeltelijk tot 23th street om daarna te gaan shoppen. Dus een groot deel hadden we nog niet gezien. Leuk om alles toch nog te zien. Jammer dat mijn knie niet echt wil zodat we niet echt stukken konden lopen. Maar zo nog wel heel veel gezien van NY en niet het gevoel hebbend dat de dag weggegooid is. Bij uitstappen nog even een lekkere kop koffie bij Starbucks gehaald met een cinnamon roll. JAMMIE. Deze lekker op onze hotelkamer genuttigd. Toen via MSN het damesschaatsen gevolgd en ondertussen andere olympische sporten. Het vrouwen schaatsen werd hier namelijk niet uitgezonden.

Zo gaan we nog ergens eten. Ws. weer op tijd naar bed en dan morgen nog een halve dag om ons te vermaken om daarna naar JFK airport te gaan om richting huis te vertrekken.Groetjes ONS.

2 opmerkingen: